Nastanitve

Privoščite si sprostitev ali aktivni oddih v eni izmed naših koč na Veliki planini.

PASTIRSKA KOČA Z UDOBJEM ZA SODOBNEGA POHODNIKA

Naše nastanitve

Luksuzna koča Irenca

Visoko tehnološka luksuzna koča ima izjemen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe ter Gorenjsko in je najnovejša na Veliki Planini (april 2021). Ima vse, kar bi si zaželeli za sproščen in brezskrben odih v gorah.

Luksuzna koča Vetrnice

Luksuzna koča Vetrnice nudi idealen, umirjen in nepozaben romantičen počitek kot tudi vesel, športno razgiban in igriv družinski odmor. Idealna je kot oaza miru v neokrnjeni naravi, kjer gradite lepe odnose, družinske vezi, sobivanje in hkrati dovolj prostrana, da lahko uživate v miru in sproščanju.  

Koča Pinja

Udobno in lepo opremljena koča Pinja se nahaja na manjši planoti, ki je nekoliko oddaljena od pohodniških poti in vam nudi zasebnost v bližini gozda s prečudovitim razgledom na Ljubljansko kotlino in visokogorje. Od nihalke je oddaljena le 10 minut hoje, 30 minut hoje pa od Zelenega roba.

Koča Lepenatka

Koča Lepenatka je manjša koča na Veliki planini, koča z nostalgijo. Koča je na tik pod zgornjo postajo sedežnice, zato je odlična izbira za oddih s prijatelji ali družino, če si želite lahek dostop. Ljubitelji narave, pohodništva in lepih razgledov boste pri nas našli obilo aktivnosti in sprostitve.

Koča Kočna

Koča Kočna stoji na edinstveni lokaciji, tik pod vrhom, v osrčju Velike planine. Njena notranjost je med bolj tradicionalnimi. Les pričara domačnost in udobje. Poleg miru in spokojnosti vam nudi ograjen zunanji prostor za uživanje prelepega razgleda na Kamniško-Savinjske Alpe.

Koča Rušovc

Koča Ruševc je stara koča na Veliki planini, vendar na novo obnovljena za potrebe sodobnega oddiha. Dnevni prostor je prostoren in lepo opremljen. Okrog koče je veliko prostora za uživanje ali športne aktivnosti. Koča je na samem, zato je odlična izbira za miren oddih s prijatelji ali družino.