Luksuzna koča Vetrnice

6 oseb

50 m²

Pogled na gore

Velika planina 82
1242 – Stahovica
Slovenija

Popoln razgled na Alpske vršace in kulturno/zgodovinsko pastirsko naselje pričara nepozabno doživetje, ki ga notranjost brunarice s panoramskim kaminom na polena naredi še posebej toplega in prijetnega. V vetrnici boste sproščeno preživljali nepozabne romantične trenutke in si ustvarjali lepe dogodke in spomine. Zamislite si popolnost miru, narave in čarobnih romantičnih večerov ob ogledu zvezdnega neba in alpskih vršacev. 

Bivanje v koči Vetrnice je čudovita izkušnja doživetij, počitka v objemu z gorsko naravo, kraško pokrajino in svežim, čistim naravnim okoljem boste bivali tako prijetno, da je ne boste želeli zapustiti. Koča Vetrnice nudi idealen, umirjen in nepozaben romantičen počitek kot tudi vesel, športno razgiban in igriv družinski odmor. Idealna je kot oaza miru v neokrnjeni naravi, kjer gradite lepe odnose, družinske vezi, sobivanje in hkrati dovolj prostrana, da lahko uživate v miru in sproščanju. Okolica je prečudovita gorska krajina z veliko dreves in pohodniških poti. Poleti je planina pašna in lahko prisostvujete tradicionalni pridelavi mleka, izdelavi značilnega zaščitenega sira ali obiščete muzej planšarstva.

Uživajte v osupljivih razgledih iz čudovitih dnevnih in jedilnih prostorov ter s prostorne terase. Koča se ponaša z vrhunsko opremljeno sodobno kuhinjo. Vetrnice združujejo tradicionalno, kulturno/zgodovinsko arhitekturo, ki je svetovna posebnost, izdelana je iz lokalnih materialov in lesenih brun. 

Notranjost Vetrnice nudi razkošje s sodobnim dizajnom in kakovostno izvedbo vseh detajlov, da se lahko v celoti in nemoteče prepustite počitku in užitku. Privoščite si zaslužen počitek v čudoviti naravi in čudoviti razgledni terasi na prostem. 

V koči lahko spi šest gostov v udobnih posteljah, od katerih sta dve max-dvojni in dve enojni.

Medtem, ko uživate v veliki finski savni ali se sproščate terasi pred njo, se družina in otroci lahko posladkajo s sladoledom in sladkarijami v bližnjem »Sladkem kotu«, se igrajo družabne igre v hiški ali raziskujejo okolico.

Koča vam je na voljo v celoti in s tem imate popolno zasebnost. Za kulinarična doživetja vam lahko priskrbimo vrhunskega kuharja, ki pripravi in postreže romantično večerjo po naročilu v sami koči.

V koči vas pričaka naš izbor lokalnih jedi in priročni »kulinarični kotiček«, kjer lahko kupite tudi dodatna živila za pripravo obrokov.

V kolikor želite, lahko jeste v restavracijah, od katerih je najbližja oddaljena 5 minut hoje. Za vsa navodila in rezervacije poskrbimo. 

Z oddajo povpraševanja se strinjate z našimi pogoji uporabe in uporabo vaših zgoraj navedenih osebnih podatkov.

Koledar zasedenosti

Zagotovite si svoj termin

Ocene naših gostov