Koča Rušovc

11 oseb

50 m²

Pogled na gore

Velika planina 112
1242 – Stahovica
Slovenija

Koča Ruševc je stara koča na Veliki planini, vendar na novo obnovljena za potrebe sodobnega oddiha. Koča ima v pritličju dve spalnici z zakonsko posteljo in dva pomožna ležišča v skupnem prostoru. V zgornjem nadstropju so nizka ležišča za pet oseb – dve zakonski postelji in ena za eno osebo. Dnevni prostor je prostoren in lepo opremljen. Velika miza, manjša, a povsem opremljena kuhinja in dve peči na drva. V koči je stranišče, tuša NI. Okrog koče je veliko prostora za uživanje ali športne aktivnosti. Koča je na samem, zato je odlična izbira za miren oddih s prijatelji ali družino. Ljubitelji narave, pohodništva in lepih razgledov boste pri nas našli obilo aktivnosti in sprostitve.

Naša strast je turizem, kulinarika, predvsem pa zadovoljstvo naših gostov. Veseli smo, da lahko delimo prelepo Veliko planino z vami in vam pokažemo pastirsko pravljico, daleč od hitrega sveta.

Nastanitev Koča Rušovc se nahaja v Stahovici, le 1,2 km od nihalke Velika planina, in ponuja dostop do restavracije, brezplačno izposojo koles ter skupno kuhinjo. Od dvosedežnice Šimnovec je oddaljena 1,9 km in vključuje tudi prodajo vstopnic.

V počitniški hiši si lahko privoščite kontinentalni ali samopostrežni zajtrk.

Sprostite se lahko na terasi za sončenje. Posedite lahko tudi na vrtu, okolica pa je primerna za kolesarjenje.

Vlečnica Jurček je od nastanitve Koča Rušovc oddaljena 1,9 km. Najbližje letališče Jožeta Pučnika Ljubljana je 26 km stran, letališki prevoz pa je na voljo z doplačilom.

Z oddajo povpraševanja se strinjate z našimi pogoji uporabe in uporabo vaših zgoraj navedenih osebnih podatkov.

Koledar zasedenosti

Zagotovite si svoj termin

Ocene naših gostov